Tentakel

Cactusfestival wil creatievelingen uit verschillende artistieke disciplines de kans geven om op het festival hun ei te leggen. Vorig jaar nam het collectief TENTAKEL onze SKYBAR onder handen, dit jaar zorgen ze op het hele terrein voor een aantal creatieve injecties, zoals op de gloednieuwe KIOSK. Hiervoor werken ze opnieuw samen met verschillende kunstenaars.

Ook de park hang out, met green wall, groene zitbanken en piramide, zijn terug. Een fijne en inspirerende omgeving om even bij te praten en te genieten, zonder ook maar iets van het festival te moeten missen.

Studio Mowk
De chillywillyhuisjes van Mowk - geprint met het ontwerp van jonge designers - zijn er dit jaar opnieuw bij aan het dambord! Chillen in stijl!

Jan Franssen
Cactusfestival als instant inspiratie voor sfeervolle schilderijen en de befaamde fluoboom!

Forchette
Forchette laat haar zoo van papier marché uit op Cactusfestival! Het paard houdt de wacht aan de ingang, de gieren houden je in de gaten vanuit hun nest en de uilen doen al jaren dienst als afspreekplek.

Pieples
Pieples maakt speelse en digitale impressies van het festivalpubliek! Vereeuwig jouw festivalbezoek met een fijn aandenken!